Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

ANKARA'DA ÜLKÜCÜ ANISINA YEMEKLİ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Aynı zamanda MHP İl ve ilçe Başkanları katılımıyla düzenlenen toplantıda, seçim çalışmalarının değerlendirilmesi ve seçime yönelik planlamalar yapıldı.

PATNOS 26.11.2023 08:19:00 0
ANKARA

Ankara MHP İl Başkanı Alparslan Doğan, Hayati Sertkaya, Kamuran Şimşek ve Veysel Atılgan ailelerin düzenlediği “Birlik ve Beraberlik Yemeği’ne” MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş, MHP Mamak İlçe Başkanı Murat Canöz ve ülkücü şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu’nun ağabeyi Oktay Pehlivanoğlu ile birlikte katıldı.

MHP Patnos İlçe Başkanı Kamuran Şimşek yaptığı konuşmada, " Bu anlamlı günde sizinle bir araya gelmekten duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Sizlerin yakınları, sizlerin büyükleri, sizlerin evlatları vakti zamanında sözlerin en güzelini söylemişler. Sizlerde onların arkasından 'Vatan Sağolsun' diyerek sözlerin en güzelini söylediniz. Allah hepinizden razı olsun. Bizler MHP İl ve İlçe Başkanları olarak ve tüm ülkücüler ile birlikte her zaman sizlerin emrindeyiz. Allah eksikliğinizi göstermesin. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. " dedi.


13.4°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.