Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN SİMSEK'TEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK

Patnos MHP ilçe Başkanı Kamuran Şimşek, 1 sene içerisinde yürüttüğü çalışmaları ile 2000 geliri düşük ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giysi, ayakkabı,yardımını ulaştırdı.

PATNOS 16.11.2023 22:04:00 0
BAŞKAN SİMSEK

Hayırsever kişiliği ile her zaman takdirle kendisinden söz edilen yardıma muhtaç ailelere öğrencilere yaşlılara her zaman katkı sağlayan, Patnos MHP ilçe Başkanı Kamuran Şimşek, Diyadinhaber.com muhabirine yaptığı açıklamada şunları söyledi;

PATNOS ilçemizde tespitlerimiz doğrultusunda 1 yıl içerisinde 2000 geliri düşük ihtiyaç sahibi ailelerimize,çocuklarımıza,bakıma muhtaç yaşlı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için Köy köy mahalle demeden Patnos MHP ilçe teşkilatımız yaptıkları yardım destekleri ile her zaman adından söz ettiren ve yardımlar arasında öncü konuma olan bir partidir.

Şimşek,Kış ayları içerisinde önemli ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmaya çalışan,kış mevsiminin çetin geçtiği ilçe ve köyleri dolaşarak ihtiyaç sahibi 500 öğrenciye bot, mont, okul çantası ve oyuncak dağıttık.

Bu zorlu coğrafya da bu insanlarımıza yardımcı olmaktan, destek olmaktan dolayı mutluyuz. (MHP) PATNOS İLÇE Teşkilatı, hedeflerini yükselterek bu kış ayları için daha fazla aileye daha her türlü yardım yapmak istediklerini belirtti.

Diyadin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Karip Başkanımız Kamuran Şimşek'i can-ı gönülden teşekkür ediyor, katkılarının devamını diliyorum.” dedi.

Patnos MHP ilçe başkanı Kamuran Şimşek adına konuşan DGC Başkanı Metin Karip; “Değerli Başkanımız  tam bir Patnos sevdalısı, İhtiyaç sahiplerine yardım etmek, gençlere destek olmak, milli ve manevi değerleri koruyup kollamak onun için vazgeçilmez bir hedef.

Başkan Karip,O destek verirken yardımcı olurken insanların acısına,mutluluğuna ortak olurken böyle mutlu oluyor. Allah mutluluğunu daim eylesin. O ve onun gibilerinin katkılarına Ağrı’mızın Patnos'umuzun ihtiyacı var. dedi.


13.4°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.