Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN ŞİMŞEK'TEN ÖĞRETMENLERE ANLAMLI ZİYARET

Patnos MHP İlçe Başkanı Kamuran Şimşek'ten , 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Öğretmenleri okullarda ziyaret etti.

PATNOS 24.11.2023 19:54:00 0
BAŞKAN ŞİMŞEK

Öğretmenlere çiçek ve hediyeler veren Şimşek, Öğretmenler ile bir süre sohbet eden Şimşek, görev yapan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Gelişmiş toplumların ve ülkelerin eğitime verdiği öneme değinen Başkan Kamuran Şimşek, “Ülke olarak birinci önceliğimiz her zaman eğitim olmalıdır. Öğretmen, çevresine ve öğrencilerine her zaman örnek bir kişi olmalıdır. İlkokul ile başlayan eğitim hayatımızda bizlerde iz bırakan öğretmenlerimizi hiçbir zaman unutmayız. Hayatımızdaki dönüm noktalarında öğretmenlerimizin dokunuşları olmuştur. Öğretmen fedakâr kişi demektir. Sizler, yarının öğretmenleri olarak Türkiye’nin dört bir tarafında büyük bir şevkle özverili bir şekilde görev yapacaksınız. İşte bu şevk, büyük bir dava şuurudur. Öğretmen adaylarımızın bu bilinçte kendisini yetiştirmesi lazımdır” diye konuştu.

Başkan Şimşek,” Ülkemizin her köşesinde ömrünü ve enerjisini geleceğimizin teminatı çocuklarımız için harcayan kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.


13.4°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.