Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

DİYADİN'DE 3 GÜNDÜR SOKAKLARDA VE CADDELERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ YAPILDI!

Diyadin Belediye ekipleri tarafından ilçe merkezinde cadde ve sokaklarda Ramazan Bayramı öncesi 3 gündür genel temizlik işlemi gerçekleştirildi.

DİYADİN 8.04.2024 22:49:00 0
DİYADİN

“DİYADİN’İMİZİ BİR DAHA KİRLENMEMEK ÜZERE TEMİZLİYORUZ”

Temizlik çalışmasını yöneten Dem Parti Eşbaşkanı Hayat Zorbay, Diyadin’i bir daha kirlenmemek üzere temizlediklerini belirterek, ilçemiz sahipsizliğinden ötürü gerçekten çok kirlenmişti. Bizler de ilçemizi bayram da bu halde bırakmak istemedik.

İlçemizi temizlemeye çalışıyoruz. Temizliği çok güzel bir şekilde yaptık. Hepimiz çok heyecanlıyız. Ekiplerimizle birlikte olduğumuz için yorulmuyoruz. Muhabbet de güzel olduğu zaman bu iş de yorucu olmuyor. Gönüllük her zaman esastır. Biz de bundan dolayı buraya geldik ve kentimizi temizliyoruz.

Bu yüzden diyoruz ki ilçemizi güzelleştireceğiz. Biz Diyadin ilçemizi kendimiz kendi olanaklarımızla temiz tutacağız.

Zorbay, Bugün sokaklarımızı pırıl pırıl ettik. Şu an tam bir dayanışma havası var. Bayramdan önce bir bayram yaşadık. Hepimiz mutluyuz. Diyadin’imizi bir daha kirlenmemek üzere temizliyoruz. 

Temizlik çalışmasına katılan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


25°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.