Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

HANİFİ YILDIZ, ZEKİ İDİ İLE BİRLİKTE DEMOKRAT PARTİSİ'NDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADILAR.

Diyadin'li İş Adamı Hanifi Yıldız İl Genel meclis üyesi adaylğına Pinaşi Aşiretinden önde gelen isimlerinden Zeki İdi Belediye Meclis üyesi (DP) Demokrat Partisi'nden Adaylığını açıkladı.

DİYADİN 13.02.2024 10:47:00 0
HANİFİ YILDIZ, ZEKİ İDİ İLE BİRLİKTE DEMOKRAT  PARTİSİ

Tüm Türkiye’de Seçim havası eserken aday adayları bir bir başvurularını yapmaya başladı. Ve ayrıca Pinaşi Kanaat önderi Salih Yaman'ın liderliğinde DİYADİN'De demokratik partisine Pinaşi aşireti olarak destekleme kararı aldılar.

Demokrat Partisi'ne Pinaşi Aşiretinden Meden Yüce Şevket Aslan İl Genel meclis üyesi adayı olan Pinaşi Aşiretinden İş adamı Hanifi Yıldız ve Pinaşi Aşiretinden önde gelen isimlerinden Zeki İdi ile birlikte Demokrat Parti ilçe başkanlığa giderek resmi başvurusunu yaparak resmen Diyadin İl Genel meclis üyesi ve Belediye Meclis üyesi adaylığını açıkladılar.

Demokrat Partisi İl Genel meclis üyesi aday adayı iş adamı Hanifi Yıldız ve Belediye Meclis üyesi Zeki İdi, Demokrat Partisi Diyadin ilçe Başkanlığına giderek Diyadin İl Genel meclis üyesi ve Belediye Meclis üyesi adaylık başvurusunu ilçe Başkanı’na Başvuru formunu takdim ederek başvurusunu yaparak Diyadin ilçesinde İl Genel meclis üyesi ve Belediye Meclis üyesi adayı oldular.

Demokrat parti Diyadin İl Genel meclis üyesi aday adayı İş adamı Hanifi Yıldız, Belediye Meclis üyesi Zeki İdil, Demokrat Partisi Diyadin İl Genel meclis üyesi ve Belediye Meclis Adaylığımız İçin İlçe Başkanlığına müracaatımızı yaptık.

Rabbim hayırlara vesile kılsın İnşallah. Diyadin İl Genel meclis üyesi ve Belediye Meclis üyesi Adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum dedi.

Demekrat Partisi Diyadin İlçe Belediye Başkanı adayı Cahit Yaşlı, İl Genel meclis üyesi adayı olan Hanifi Yıldız'a, Belediye Meclis üyesi Zeki İdil'e Pinaşi Aşiretinden Kanat önderi Salih Yaman''a akrabalar ve eş dostalara desteklerinden Dolayı teşekkür Etti


25°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.