Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Iğdır'da din görevlileri maaşlarını depremzedelere bağışladı.

Iğdır İl Müftü Vekili İhsan Kurt, İl Müftülüğünde görevli tüm personelin maaşlarının önemli bir kısmını depremzedelere bağışlayacağını bildirdi.

Iğdır 12.02.2023 15:53:00 0
Iğdır

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle Türkiye genelinde deprem bölgesine yapılan yardımlar sürüyor.

Bu kapsamda Iğdır İl Müftülüğü din görevlileri, Türkiye Diyanet Vakfı(TDV) Iğdır Şubesi görevli ve gönüllüleri afetzedeler için seferber oldu.

Öte yandan İl Müftü Vekili İhsan Kurt, İl Müftülüğünde görevli tüm personelin maaşlarının önemli bir kısmını depremzedelere bağışlayacağını bildirdi.

Kurt, "Birlik ve beraberlik duygusunun en yüksek düzeyde olması gereken bu günlerde Iğdır Müftülüğü olarak tüm imkanlarımızla depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Tüm personelimiz Şubat ayı maaşlarının önemli bir kısmını kardeşlerimize bağışlama kararı aldı. Rabbim orada bulunan kardeşlerimizin yardımcısı olsun." dedi.


15°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.