Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

KAMURAN ŞİMŞEK'TEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Patnos İlçe Başkanı Kamuran Şimşek, Ramazan Bayramı mesajında “Tüm Patnos'lu hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

PATNOS 9.04.2024 18:43:00 0
KAMURAN ŞİMŞEK

Şimşek, Ramazan Bayramı mesajında

 “Ramazan ayının manevi atmosferinin doruk noktasına ulaştığı bu mübarek bayramda, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu yıllara vesile olması dileğiyle” temennisinde bulundu.

Şimşek mesajında şu ifadelere yer verdi:“Bir ay boyunca tutulan oruçlar, kılınan namazlar ve yapılan duaların kabul olması, bayramın, birlik ve beraberliğimize, sevgi ve saygımıza vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Ramazan ayının maneviyatını kalbimizde hissederek, bu güzel günü sevdiklerimizle birlikte huzur ve mutluluk içinde geçirmemiz dileğiyle.Birlik ve beraberliğimizin en güzel şekilde hissedildiği bu mübarek Ramazan Bayramı’nın aramızdaki sevgiyi ve saygıyı daha da güçlendirmesini temenni ediyorum. 

Sevgiyle ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle Patnos'lu hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım”


20.1°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.