Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

DİYADİN

DİYADİN Haberleri

ÖZBUDAK İNŞAATTAN ŞAHANE PROJE

Ağrılı başarılı iş adamı Ruhat ve Nihat Budak kardeşlerden,konut sektörüne;dikkat çeken, yenilikçi ve alışılmışın dışında projeleriyle hizmet sunmaya devam ediyor.

DİYADİN 9.02.2024 14:45:00 0
ÖZBUDAK İNŞAATTAN ŞAHANE PROJE

Ağrılı başarılı iş adamı Ruhat Budak Diyadinhaber.com olarak yapmış olduğumuz röportaj da şu ifadelere yer aldı;

"Sorumluluğumuzun farkında olarak işlerimizi zamanında ve sorunsuz olarak yapmaktayız. Yüksek teknoloji ile sürekli yenilenen kalıcılığı ve sağlam büyümeyi hedefleyen firmamız, güvenilir hizmet anlayışına sahiptir. Çalışmalarımızda kullandığımız bilgi, ustalarımızın yılların verdiği tecrübe ve en kaliteli ürünlerle hizmet sağlamaktayız. 

 

 

Ruhat Budak son sözlerini şu ifadelere yer aldı; Yaptığımız iş ne kadar özen gösterir ve saygı duyarsak, geri dönüşü de bize başarılı bir iş hayatı olacaktır.hayatımızda ki davranışlar ve seçimler gelecekte ki, yaşamamızın konforunu ve rahatlığı sağlayacaktır. 

 

Bizde diyadinhaber.com ailesi olarak hemşehrimiz Özbudak inşaat sahibi Ruhat ve Nihat Budak kardeşlere,Türkiye'nin inşaat sektöründeki sorunları ve başarılı çalışmaları üzerine Hep Muhteşem projelerini gerçekleştiren Özbudak inşaat Firmasına ve tüm çalışanlarına başarıların devamını diliyorum.. 

 

 


25°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.