Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Rektör Alma, Uluslararası Öğrenciler İle Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Üniversitemizde eğitim alan uluslararası öğrenciler ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Iğdır 28.01.2023 13:44:00 0
Rektör Alma, Uluslararası Öğrenciler İle Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi

Üniversitemizde eğitim alan uluslararası öğrenciler arasında tanışma sağlamak, kaynaşma ve yakınlığı artırmak amacıyla İnsani Hak ve Hürriyet Topluluğu tarafından kahvaltı programı düzenlendi.

Uygulama Oteli’nde düzenlenen kahvaltıda yabancı öğrenciler ile ülkeleri, Türkiye ve Iğdır hakkındaki izlenimleri, Iğdır Üniversitesindeki eğitim olanakları hakkında sohbet eden Rektör Alma, öğrencilerin ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek yabancı öğrenciler için daha uygun şartlar ve yeni imkânlar oluşturmaya çalışacaklarını belirtti.

Konuşmasının devamında Üniversitemizin çok sayıda yabancı öğrenci tarafından tercih edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma, yabancı öğrencilerin Iğdır’daki yaşamlarını ve Iğdır Üniversitesindeki eğitim hayatlarını kolaylaştırmak için her türlü çabayı gösterdiklerini kaydetti.

Rektör Alma ile bir araya gelen yabancı öğrenciler ise Iğdır Üniversitesinde gördükleri misafirperverlik ve Rektör Alma’nın kendilerine gösterdiği yakın ilgi için teşekkürlerini ilettiler.

Program, hatıra fotoğrafının çekilmesi ve Rektör Alma’nın öğrencilere tavsiyelerde bulunmasıyla sona erdi.


13.4°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.