Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

VANSPOR İKİNCİLİĞE OTURDU: HEDEF ŞAMPİYONLUK!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor evinde karşılaştığı Serikspor'u 3-1 yenerek ligde ikinciliğe oturdu.

Spor 27.01.2024 15:43:00 0
VANSPOR İKİNCİLİĞE OTURDU: HEDEF ŞAMPİYONLUK!

Sezona fırtına gibi başlayan Vanspor, talihsiz yenilgilerle liderlikten orta sıralara kadar geriledi. Son maçlarda üst üste aldığı galibiyetlerle tekrar yarışa dahil olan Vanspor bugün sahasında Serikspor’u yenerek ikinciliğe oturdu.

İlk yarıya tutuk başlayan Vanspor, eski futbolcusu Emrah Tacir'in 7'inci dakikada attığı golle 1-0 geriye düştü. 36'ncı dakikada ise Vanspor Hasan Bilal'ın ayağından bir gol kazandı ve ilk yarı bu skorla kapandı. Vanspor ikinci yarıya daha istekli ve daha atak bir futbolla başladı. Rakibine ikinci yarıda şans tanımayan Vanspor 64'te Erdem Seçgin, 88'inci dakikada da Alpay Koçaklı'nın attığı gollerle karşılaşmayı 3-1 kazandı. Vanspor bu sonuçla puanını 43'e çıkardı ve ikinci sıraya yükseldi. Grup lideri Erokspor'un ise 52 puanı bulunuyor. Vanspor'u 41 puan ve bir maç eksikle 1461 Trabzonspor takip ediyor.


14°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.