KREDİ VE YURTLAR SPOR OYUNLARI” ERKEKLER FUTBOL BÖLGE ŞAMPİYONASI AĞRI'DA BAŞLADI.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünün geleneksel spor turnuvaları bu yıl on üç farklı branşta “Kredi ve Yurtlar Spor Oyunları” adı altında düzenleniyor.

KESK GENEL BAŞKANI KARAGÖZ, EŞ BAŞKANLARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

KESK Eş Genel Başkanı Ahmet Karagöz,Tarım Orman Sen Genel Başkanı Serap Baysal, SES Genel Sekreteri Ferit Ceylan ve KESK Ağrı Şubeler Platformu, Eş Başkan Hazal Aras ve Memet Akkuş’a görevlerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN TAŞKIN'DAN PATNOS'A 45 DÖNÜMLÜK YENİ PARK MÜJDESİ!

Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın'dan müjdeli haber: Sanayi kavşağında 45 dönümlük alan üzerine yepyeni bir park projesi hayata geçiriliyor!

AĞRI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

Ağrı Belediyesi Eşbaşkanları Hazal Aras, Memet Akkuş ve DEM Parti Belediye Meclis üyeleri belediye hizmet binasında basın açıklaması gerçekleştirdi.

KAFES AVCILARI JANDARMAYA TAKILDI.

Van'ın Muradiye ve Çatak ilçelerinde kafes avcılığı yapan 2 kişi, jandarmaya takıldı.

BİR İŞ CİNAYETİ DAHA! İNŞAATIN 6’NCI KATINDAN DÜŞEN KALIP USTASI HAYATINI KAYBETTİ!

Sivas'ta çalıştığı inşaatta Huzur Mahallesi'ndeki 6 katlı inşaatta meydana geldi. İnşaatın 6'ncı katında çalışan kalıp ustası Fahri Arı, dengesini kaybederek zemine düştü.

IĞDIR BELEDİYESİNDEN SİVRİSİNEK VE HAŞERELERE KARŞI İLAÇLAMA

Iğdır Belediyesi ekipleri, sivrisinek ve haşerelere yönelik ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

DÜNYADA BİR İLK: 60 YAŞINDA GÜZELLİK YARIŞMASINI KAZANDI.

Arjantin'de yaşayan 60 yaşındaki avukat Alejandra Marisa Rodriguez, Buenos Aires Kainat Güzeli (Miss Universe) seçilerek bir ilki gerçekleştirdi.

AHMED-İ HÂNÎ VAN'DAN DÜNYAYA TANITILACAK.

17. yüzyılda yaşayan ve Mem u Zin adlı eseriyle bilinen Kürt edebiyatçı, şair, astronom ve İslam âlimi Ahmed-i Hânî adına Van’da açılan Enstitünün lansman toplantısı yapıldı.

VAN'DA BİNLERCE YILLIK YÜN KÜLTÜRÜ YAŞATILIYOR.

Türkiye’de küçükbaş hayvan varlığının en çok olduğu il olan Van’da yün kültürü yaşatılıyor. Düğün sezonunun açılmasıyla beraber kadınların çeyizlik yorgan, yastık ve döşek için kullandıkları yün mesaisi başladı.

GÜRBULAK KÖYÜ'NDE TAZİYE YEMEĞİ SONLANDIRILDI.

Gürbulak Köyü'nde Taziye Yemeği Sonlandırıldı Gürbulak Köyü İhtiyar Heyeti, geleneksel taziye uygulamalarında önemli bir değişikliğe gitti.

EŞ BAŞKANLAR SAHADA HİZMETLERİMİZLE KENTİMİZİ “ İLMEK İLMEK İŞLİYORUZ”

Ağrı Belediyesi Eş Başkanları Hazal Aras ve Memet Akkuş Kent merkezinin dört bir yanında yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek bilgi aldılar.

PATNOS'TA "MİNİK ELLER, BÜYÜK HAYALLER"

Patnos Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temalı "Minik Eller, Büyük Hayaller" adlı etkinlikler düzenlendi.

PATNOS TAZİYE YEMEKLERİNDE YENİ UYGULAMA

sahiplerine büyük masraf çıkmasından dolayı taziye yemeklerinde kurufasulye dağıtılmaya başlandı.

ABD SURİYE'DEKİ ÜSLERİNE TAKVİYE GÖNDERDİ!

ABD ordusu, Suriye'nin Haseke ilinde PKK/YPG işgalinde bulunan bölgelerdeki üslerine 40 araçtan oluşan askeri takviye yolladı.