Bugün, 10 Ocak 2026 Cumartesi

Ağrı’da İpe Asılan Kıyafetler Buz Kesti, Kaskatı Dondu.

Ağrı’da etkili olan dondurucu soğuklar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

AĞRI 8.01.2026 20:03:00 0
Ağrı’da İpe Asılan Kıyafetler Buz Kesti, Kaskatı Dondu.

 

Hava sıcaklığının sıfırın altında eksi derecelere düşmesiyle birlikte açık havada bırakılan eşyalar adeta buz kesti. Bir vatandaşın yıkadıktan sonra ipe astığı kıyafetler kısa sürede donarak kaskatı hale geldi.

 

Ağrı’da İpe Asılan Kıyafetler Buz Kesti, Kaskatı Dondu

 

Soğuk havanın etkisiyle kıyafetler sertleşip adeta tahta gibi olurken, ortaya ilginç görüntüler çıktı. Bölge sakinleri, bu tür manzaraların Ağrı kışının ne denli sert geçtiğini bir kez daha gözler önüne serdiğini ifade etti.

 

Ağrı’da İpe Asılan Kıyafetler Buz Kesti, Kaskatı Dondu

 

Ağrı’da kış şartları, hem günlük yaşamı hem de doğayı etkilerken, buz tutan kıyafetler soğuk havanın en çarpıcı göstergelerinden biri oldu.

 

Ağrı’da İpe Asılan Kıyafetler Buz Kesti, Kaskatı Dondu

-1.9°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.